miercuri, 28 decembrie 2011

Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Royal Penthouse Suite (President Wilson Hotel, Geneva)


La cativa pasi de cel mai frumos parc din Geneva se afla hotelul President Wilson. Hotelul este cunoscut in lumea intreaga datorita pozitiei privilegiate, cu vedere spre lac si Mont-Blanc, si a camerelor foarte luxoase. Royal Penthouse Suite se remarca prin pretul piperat, 53.000 $ pe noapte si prin facilitatile extraordinare oferite. Situat la ultimul etaj al hotelului, apartamentul are 12 camere, 12 bai, sala de biliard, pian, sala de fitness, lifturi private, terasa privata si geamuri anti-glont.

Hugh Hefner Sky Villa (Palms Casino Resort, Las Vegas)


Numele Hugh Hefner ar trebui sa fie de ajuns pentru a va imagina o camera a decadentei. Apartamentul a fost decorat cu elemente care amintesc de celebra Playboy Mansion. Vila se afla la ultimul etaj al hotelului, iar pretul unei nopti este 40.000 $. De banii acestia beneficiati de 2 etaje cu 3 dormitoare decorate luxos (unul dintre ele are pat rotativ si oglinga pe tavan), living room, sala de fitness, spa, seif, jacuzzi si piscina, lift privat din sticla si colectie de arta Playboy. Din pacate, iepurasii Playboy nu sunt inclusi in pretul camerei.

Ty Warner Penthouse (Four Seasons Hotel, New York)

Localizat la etajul 52 al hotelului Four Seasons, apartamentul este creatia celebrilor arhitecti I.M Pei, Peter Marino si a proprietarului Ty Warner. Pretul apartamentului este de 34.000 $ si are o capacitate de 3 persoane. Apartamentul ofera o priveliste de 360 grade a New York-ului ce include Statuia Libertatii, Central Park si toate podurile din NY. Alte facilitati de lux oferite de hotelul Four Seasons sunt: 9 camere, lift privat, biblioteca cu pian, camera Zen cu gradina, baie cu vedere spre Central Park, living room, semineu din marmura, spa si salon pentru servirea micului dejun.

Villa La Capula Suite (Westin Excelsior, Roma)


Apartamentul Villa La Capula este cel mai bun exemplu de extravaganta si lux. De la detaliile de pe pereti, la tablourile unor artisti renumiti si pana la privelistea minunata asupra Via Veneto, acest apartament de 29.000 $ pe noapte este o alegere perfecta penrtu turistii cu dare de mana. Apartamentul este dotat cu 1 dormitor principal, living room, salon pentru servirea mesei, terasa, piscina acoperita, biblioteca, sauna si spa, sala de fitness, pivnita de vinuri de lux, sala de cinema cu 8 locuri si bucatarie.

Presidential Suite (Ritz Carlton, Tokyo)


Daca sunteti dispusi sa platiti 25.000 $ pe noapte, atunci Presidential Suite este alegerea ideala. Apartamentul se afla la etajul 53 al hotelului Ritz Carlton si ofera vederi spectaculoase spre Imperial Palace si Roppongi Hills. Apartamentul este dotat cu 2 dormitoare, living room, baie din marmura, acces Internet, piscina acoperita si sala de fitness.

Atlantis Bridge Suite (The Atlantis, Bahamas)


Pentru 22.000 $ pe noapte, va puteti caza in cel mai luxos apartament al hotelului Atlantis din Bahamas. Apartamentul este situat pe podul care leaga cele 2 turnuri ale hotelului. Cu o suprafata de 380 m, apartamentul dispune de 10 camere somptuoase cu vederi uimitoare, salon pentru servirea mesei decorat cu un candelabru suflat cu aur, 7 servitori, acces privat, balcon.

Imperial Suite (Park Hyatt, Vendôme, Paris)


Imperial Suite este unul dintre cele mai scumpe apartamente din lume. Pentru 20.000 $ pe noapte beneficiati de o experienta unica, luxoasa. Apartamentul se afla la etajul 2 al hotelului Park Hyatt si are vedere spre Vendôme. Din dotarile apartamentului fac parte: dormitor principal, salon pentru servirea mesei, living room, spa, salon de masaj, birou, fax si imprimanta, room service 24 h, bucatarie, seif si bar.

Royal Suite (Burj Al Arab, Dubai)


Renumitul hotel din Dubai are unul dintre cele mai spectaculoase apartamente din lume. Pentru 19.000 $, puteti experimenta viata de seic. In acesti bani vi se asigura transportul de la aeroport la bordul unui Rolls-Royce Silver Seraph sau al unui elicopter. Apartamentul are 2 nivele si o suprafata de 250 m2. Royal Suite ofera urmatoarele privilegii: lift privat, cinematograf privat, salon pentru servirea mesei, biblioteca, lounge, 2 dormitoare, baie de marmura, cosmetice Hermes, scari din aur. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.

Ritz Carlton Suite (Ritz Carlton Moscova)


Ritz Carlton Suite ofera oaspetilor vederi spre Kremlin, Piata Rosie, catedrala St. Basil, iar pretul pentru o noapte de cazare este 18.000 S. Apartamentul este decorat in stilul rusesc clasic, cu design-uri imperiale. Apartamentul are o suprafata de 237 m2 si este dotat cu 1 dormitor, living room cu pian, salon pentru servirea mesei, birou, TV ecran plat, sauna, baie din marmura, acces Internet, acces la Club Lounge, 5 mese pe zi, cosmetice Acqua di Parma.

Penthouse Suite (Martinez Hotel, Cannes)


Cu un pret de 18.000 $ pe noapte, Penthouse Suite este cel mai scump apartament de pe Riviera Franceza. Apartamentul este alegerea preferata a multor celebritati care il aleg datorita dotarilor exclusivite: panoramica superba spre Insulele Lerins, golful Cannes, dormitorul luxos, bucataria cu toate faculitatile necesare. Penthouse Suite are o terasa de 600 m2 care poate gazdui pana la 100 persoane.

Sursa
SURSA
http://www.infoturism.ro/atractii-turistice/cele-mai-scumpe-camere-de-hotel-din-lume/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget