sâmbătă, 10 septembrie 2011

Cazare Predeal Vila Iosif





Vila Iosif este situata la 100 m de E60 ( Dn1 ), pe drumul din spatele sediului Brd ( vis a vis de Petrom )din Predeal. Pozitia sa centrala, intr-o zona linistita, va ofera posibilitatea de a ajunge la partiile de pe Clabucet in numai câteva minute, pe jos sau cu masina. De asemenea, gara se afla la numai 5 minute de vila.

Camerele sunt foarte spatioase(4 m/4 m) sunt dotate cu pat dublu matrimonial, dulap, masuta cu fotolii si masuta machiaj, cuier, tv, internet. La fel sunt dotate si apartamentele, acestea avand in cea de-a doua camera canapea care este suficienta sa poata dormi 2 persoane confortabil. In apartamente, ambele camere au tv.

Aveti posibilitatea de a organiza un gratar in curtea casei langa foisor si de a parca masina in curte. Gratarul si foisorul din curte va stau la dispozitie gratuit.

Vila Iosif ofera servicii de cazare in regim particular. De asemenea aveti posibilitatea de servire a mesei in living-room.

Vila are si bucatarie ce poate fi folosita pentru pregatirea sau incalzirea mesei.

Cazarea turistilor se face in 3 camere cu pat matrimonial foarte generoase din punct de vedere al spatiului si 2 apartamente de cate 4 locuri.

Preturile sunt negociabile fara tva, rezervarile se fac telefonic.

Va multumim ca ati ales vila noastra si va asteptam cu drag.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca

Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

0726 686 809, 0766 856 905
( Iosif Pascu )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget