sâmbătă, 20 august 2011

Ocna Sibiului 2011

Informatii utile despre Baile Ocna Sibiului ,pret,orar,poze si multe altele.Principala atracţie a staţiunii, lacurile cu apă sărată, sunt din nou accesibile pentru turişti după ce, în ultimii doi ani, au fost închise pentru lucrări de renovare. „S-au făcut duşuri, grupuri sociale, alei, poate lumea să meargă acum desculţă, nu mai sunt pietre, nisip, sunt alei dalate peste tot, avem iluminat ornamental, intrarea în lacuri, care era deficitară, a fost reamenajată, acum pot spune că în fiecare lac pot intra cam 40-50 de persoane o dată”

Pentru turişti, au fost amenajate şi două parcări mari, unde taxa este de 6 lei pe zi. Biletul de intrare la lacuri costă 12 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii, iar pentru micuţii cu vârste de până în 6 ani intrarea este gratuită.

Turiştii cu buget de vacanţă redus îşi pot pune cortul sau rulota în campingul amenajat lângă lacuri, sau se pot caza la căsuţe. Scot din buzunar, pe zi, 6 lei de persoană, respectiv 4 lei pentru copii, plus 6 lei pentru cort şi 4 lei pentru de maşină. Cei care intră în camping cu rulota plătesc 10 lei pe zi, iar cei care optează pentru căsuţă, 50 de lei pe zi.

Dacă alegeţi să mâncaţi la terasele de lângă lacuri, scoateţi din buzunar între 6 şi 9,5 lei pentru o ciorbă, de la 11 pînă la 32 de lei pentru felul doi cu garnitură, iar pentru un mic, 2,5 lei. Berea la halbă costă între 3 şi 4,5 lei, o sticlă de apă minerală sau plată, de 0,5 litri, 4 lei, iar o carafă de vin de un litru, 20 de lei.  
Cazare Camping



Autobuze Sibiu-OcnaSibiului

Tarife intrare bai






















Trenuri Ocna Sibiului



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget