joi, 30 mai 2013

Aquapark Noroieni Sanaqua




Capacitatea parcului este de 2.000 de persoane pe zi în sezonul estival şi circa 500 de persoane pe zi în extrasezon, iar suprafaţa totală a terenului pe care este dezvolatat fiind de aproximativ 12.500 metri pătraţi. AquaStar are cinci piscine exterioare: piscină de relaxare şi distracţie, piscină termală seniori, piscină semiolimpică, piscină pentru copii dar şi piscină cu toboganre, precum şi patru piscine interioare cu destinaţii diferite (650 metri pătraţi), de la bazine pentru copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală şi de înot. Pentru alimentarea celor două piscine cu apă termală este utilizată apa obţinută de la o adâncime de 1.300 metri.



Servicii oferite:
- de agrement -  AquaStar are cinci piscine exterioare  – piscină de relaxare și distracţie, piscină termală seniori, piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și  patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot. Pentru alimentarea celor două piscine termale este utilizată apă obţinută de la o adâncime de 1.300 m, respectiv 600 m, din puţuri proprii.
de wellness și spa – pe acest segment complexul propune un concept variat de programe de îmbunătățire și păstrare a sănătății fiind amenajate șapte tipuri de saune (2 finlandeze, 2 cu aburi – Hammam, 2 cu infraroşu și una salină, construită cu pereți din cuburi de sare de Himalaya). Pentru a alterna efectele saunei sunt puse la dispoziție fântâna de gheaţă și baia cu apă rece. La acestea se adaugă  o zonă pentru hidroterapie, kinetoterapie şi masaj, o zonă de divertisment sportiv (tenis de masă, aerobic, etc.) și spaţii de joacă pentru copii (interior şi exterior).
Suprafaţa clădirii principale (care include cele patru piscine și zona de wellness) este de peste 5.000 mp – la care se adaugă aproape 1.000 mp, suprafața piscinelor exterioare.
Complexul va fi deschis publicului din data de 1 iunie, în intervalul orar 09.00-20.00. Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei pentru un adult, 20 lei pentru studenţi şi pensionari, 15 lei pentru copii între 3 şi 14 ani, iar la saune tariful este de 10 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Aceste tarife sunt valabile pentru sezonul estival.

1 comentarii:

Anonim spunea...

da naveti un numar de telefon sa putem face o rtezervare sau un email

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget