miercuri, 2 ianuarie 2013

Aqua Magic Mamaia 2013

Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea în stațiunea Mamaia, în dreptul zonei de acces spre Teatrul de Vară, având o capacitate de 2500 de vizitatori. 
S-a deschis în anul 2003, fiind construit in doar 4 luni, ceea ce este un record în materie. 
Este dotat cu instalații moderne, topoganele, piscinele, căderile de apă și bazinele însumând o suprafață de 4000 mp apă. 
Aqua Magic cuprinde 11 puncte de agrement și în incintă găsiți restaurante, baruri, cofetării, magazine. În parc se pot organiza spectacole și petreceri nocturne, având un ring de dans în aer liber. Siguranța în aquaparc este maximă, riscul de accidentare este aproape exclus. 
În jurul piscinelor pentru copii, există și supraveghetori, pentru o siguranță mărită. Apa se filtrează foarte des, așadar riscul de îmbolnăvire este aproape eliminat. Clienții au posibilitatea de a face plajă pe șezlonguri. Contact:
Adresa: Bulevardul Mamaia 
Tel: +40(241)831183, +40(241)831173



Aqua Magic este prevazut cu 14 instalatii acvatice moderne gratie carora ziua petrecuta in interiorul parcului va fi una de neuitat. Waterplayground si Baby Pool sunt atractiile principale in zona dedicata copiilor. Prevazuta cu mini-tobogane colorate, piscine buclucase si personaje de povesti, este locul in care cei mici se vor distra pe cinste, imaginandu-si povesti cu marinari si pirati. Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River celor care doresc sa "leneveasca" intreaga zi, iar pentru cei curajosi si aventurieri Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole.
Tarifele de acces in parcul Aqua Magic  difera in functie de sezon. Un adult va plati 60 de lei in lunile iunie si septembrie si 80 de lei in iulie si august, in timp ce pentru un copil taxa este de 20 de lei in primul interval si 30 de lei in cel de al doilea.



                              Program

Iunie, Septembrie: 10 00 - 18 00
Iulie, August:          09 00 - 19 00

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ai drq pe noi nu ne-ati inscris !!!
Fi-tiar drq :(

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget