vineri, 20 aprilie 2012

Hotel Ceres - Baile 1 Mai




Hotelul Ceres este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, intr-o zona colinara impadurita, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande. Sezonul de vara din statiunea noastra este in general mai secetos si ofera turistilor o perioada optima pentru plaja la piscina hoteluilui, care dispune de apa termala naturala cu aceleasi calitati ca si apa din baza de tratament. La intersectia drumului national DN 76 si soseaua nationala E 60, in imediata apropiere a orasul Oradea si statiunea Baile Felix. De aici sunt accesibile turistilor obiective turistice importante cum ar fi: Pestera Ursilor, Stana de Vale, Pescaria Cefa, Rezervatia cu lotusi precum si orasul Oradea cu o varietate culturala deosebita. 

Hotelul Ceres este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, intr-o zona colinara impadurita, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande. Hotelul dispune de un numar de 237 camere, din care 40 camere renovate la nivelul categoriei de 3 stele. Baza de tratament este dotata cu aparatura moderna pentru toate procedurile iar piscina din curtea hotelului dispune de apa termala naturala.

Enhanced by Zemanta

5 comentarii:

romaniapitoreasca spunea...

La cat mai multe astfel de articole. Bravo!

Cazare Eforie Nord spunea...

linkex cu http://www.cazare-eforie-nord.turismro.info/ ?

escorte spunea...

Arata super bine.

High School Diploma spunea...

I've surfed the net more than three hours today, and your blog was the coolest of all. Thanks a lot, it is really useful to me

Anonim spunea...

nu are piscina interioara? vad ca n-o mentionati.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget