marți, 20 martie 2012

VACANTA DE PASTE 2012 IN ISRAEL

Deutsch: Tel Aviv Jaffa, Peterskirche English:...Deutsch: Tel Aviv Jaffa, Peterskirche English: Tel Aviv Yaffo, St. Peters church Français : L'église Saint Pierre à Tel Aviv. (Photo credit: Wikipedia)

BONUS: DEJUNUL DIN ZIUA DE PASTE SI PLIMBARE CU BARCA PE MAREA GALILEII !!!
PROGRAMUL SEJURULUI
11 Aprilie
 Bucuresti – Tel Aviv
Prezentare la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:55 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO153 cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 20:55 si aterizare la Tel Aviv la ora 23:30. Intalnire cu ghidul local si transfer la Bethlehem. Cina rece la hotel. Cazare Hotel Nativity 4* sau similar in Bethlehem.
12 Aprilie Bethlehem – Ierihon – Marea Moarta
Mic dejun. Pelerinajul de astazi incepe in Bethlehem unde vom vizita: Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul unde pastorii au fost instiintati de catre ingeri despre nasterea Mantuitorului. Prin Valea Iordanului mergem la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, si Qumran – locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, foarte bogata in minerale. Intoarcere la Bethlehem. Cazare hotel Nativity 4* Bethlehem sau similar.
13 Aprilie Ierusalim – Muntele Scopus – Muntele Maslinilor
Mic dejun. Urcam la Ierusalim prin desertul Iudeii, pe la hanul Bunului Samaritean. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus apoi spre Muntele Maslinilor unde a fost arestat Iisus si pana in locul unde a avut loc Inaltarea. Se viziteaza Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si apoi vom avea parte de cea mai frumoasa vedere panoramica asupra orasului Ierusalim. Coboram apoi la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Cazare hotel Caesar 4* Ierusalim sau similar.
14 Aprilie Muntele Sion – Zidul Plangerii – Noul Ierusalim
Mic dejun. Vizitam Muntele Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la vest, vizitand apoi partea noua a orasului Ierusalim: vizita la Muzeul Holocaustului si Parlamentul Israelian (Knesset) pentru a vizita Menorah. Optional, participare la Slujba de la Biserica Sfantului Mormant. Seara, participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim (asistenta si transferul dus-intors sunt incluse). Cazare hotel Caesar 4**** Ierusalim sau similar.
15 Aprilie Ierusalim – Drumul Crucii – Golgota – Biserica Sfantului Mormant
Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, vom incheia turul Ierusalimului cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 puncte in care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, pană la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Servirea pranzului de Paste la restaurant in Ierusalim. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Ierusalim pentru cumparaturi. Excursia continua spre Tiberias. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Restal 4* Tiberias sau similar.
16 Aprilie Marea Galileii – Carpenaum – Muntele Fericirilor – Tabgha – Muntele Tabor
Mic dejun. Pelerinajul de azi incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Domnul nostru Iisus Hristos a predicat si a dat invatatura. Urcam apoi pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Pelerinajul continua catre Tabgha unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Vom face apoi o calatorie cu barca pe Marea Galileii, cu o replica a barcii asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pranz, vizita la Raul Iordan in locul special amenajat pentru a vedea locul de botez. Continuam cu vizita la muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Restal 4* Tiberias sau similar.
17 Aprilie Cana Galileii – Nazareth – Haifa – Tel Aviv - Jaffa
Mic dejun. Astazi vom merge pe muntii Galileii spre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Vom continua cu Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la Satul Nazareth – Pe urmele lui Iisus la propriu – o ferma autehnica cu oameni si case ca in primul secol, introducandu-ne in atmosfera de atunci, un loc reprezentativ, asemenea perioadei copilariei lui Iisus. Urcam la Spranceana Muntelui unde conform traditiei a fost dus Iisus dupa ce a vorbit in sinagoga din Nazaret sa fie aruncat pentru a fi omorat. Vedere panoramica a Nazaretului si a vaii Armaghedon. Mergem la Haifa, unde admiram frumoasele Gradini suspendate Bahai, vizitam biserica Stella Marris, si grota prorocului Ilie Tezviteanu. Coboram coasta Marii Mediterane, trecem pe la Cezareea. Excursia continua spre Tel Aviv. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor. La ora 21:30 transfer la aeroportul interrnational Ben Gurion pentru imbarcare pe zborul Tarom RO154 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 00:45 si aterizare in Bucuresti la ora 03:30 a doua zi 18 aprilie. Sfarsitul pachetului de servicii.
Servicii incluse:
                    
    - bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor direct compania Tarom;
    - 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Nativity 4* Bethlehem sau similar;
    - 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Caesar 4* Ierusalim sau similar;
    - 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Restal 4* Tiberias sau similar;
    - 6 cine la hotel (demipensiune);
    - BONUS: pranzul in ziua de Paste la restaurant in Ierusalim si o plimbare cu barca pe Marea Galileii;
    - excursiile zilnice si vizitele prevazute in program;
    - participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim;
    - ghid local de limba romana pe toata durata excursiei;
    - transport cu autocar local de lux pe toata durata programului;
    - Taxi Tabor, biletele de intrare la obiectivele din program;
    - insotitor roman de grup. 

    Transferuri GRATUITE din provincie pe urmatoarele rute:
    Constanta-Medgidia-Cermavoda-Slobozia;
    Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Campina-Ploiesti;
    Pitesti.
    Servicii neincluse:
    - taxele de aeroport si combustibil, transferuri: 145 Eur (pot suferi modificari pana la momentul plecarii);
    - asigurarea medicala de calatorie;
    - bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului).



    Enhanced by Zemanta

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Recent Comments

    Recent Comments Widget