sâmbătă, 3 martie 2012

Mirabilandia Italia

Mirabilandia este un parc de distractii din Italia, in regiunea Emilia-Romagna. Acesta este pe locul doi in Italia, cu 1,8 milioane de vizitatori pe an. Pe langa zona cu atractii, parcul include o zona de distractii nautice – Mirabilandia Beach.
Toate atracţiile:
Mirabilandia este un parc plin de atracţii pentru toată familia. Veţi găsi aici atracţii destinate celor mici şi atracţii care vă vor tăia răsuflarea , care vă vor face să trăiţi emoţii puternice şi care vă vor da fiori precum:
Sierra tonante -  foarte amuzantă, este cel mai mare montagne russe din lemn.
Columbia & Discovery – nu au pereche în Italia. Este vorba despre două turnuri de 65m înălţime pe care veţi trăi emoţia unei adevărate accelerări spaţiale.
Eurowheel – nu este vorba de o simplă roată de unde se poate admira panorama ci despre cea mai înaltă roată panoramică din lume, veţi avea impresia că vă aflaţi într-un balon aerostatic. Această atracţie a intrat în Cartea Recordurilor.
Katun – atracţie care reconstituie epoca Maya, printre ruine, statui şi personaje sugestive, este vorba de coaster-ul inversat cel mai rapid şi cel mai mare din Europa. Este vorba de un veritabil record sub marca Mirabilandia.
Rio Bravo – aţi urcat vreodată la bordul unei bărci pneumatice pentru a coborî de-a lungul unui fluviu, înfruntând valuri care vă vor tăia respiraţia? Ei bine, Rio Bravo vă va permite să trăiţi fiorii unei aventuri pline de emoţii. Rio Brava este prima atracţie italiană care a oferit publicului un traseu de acest gen.
Niagara – un traseu pe apă cu o coborâre foarte rapidă de 25metri şi la final, o scufundare în apă.
Oraşul cu fantome – evadare din oraşul fantomă. Una din cele mai recente atracţii din Mirabilandia , Oraşul cu fantome vă promite fiori care nu se vor termina. Un traseu pe căi ferate care vă va înfricoşa , în mijlocul bisericilor tenebroase, a cimitirelor abandonate şi a personajelor înspăimântătoare de deasupra mormintelor.
Mirabilandia – spectacolul nu se termină niciodată.
Mirabilandia propune publicului său în fiecare an spectacole numeroase. Pentru cei mici şi pentru cei mari, cel mai frumos şi distractiv parc din Italia vă oferă showuri cu adevărat incredibile, realizate cu grijă şi cu profesionalism de o echipă de persoane de nivel internaţional. Nu trebuie să rataţi spectacolul cascadorilor, „ Academia de poliţie” care se inspiră din filmul american cu acelaşi nume.

Mirabilandia -- gratuitate a doua zi

Promoţia incredibilă numită „La Mirabilandia intrarea este gratuită a doua zi” este întotdeauna valabilă.



Printre caruselele cele mai aventuroase se numara: Explorer, Sierra Tonante, Pakal, Katun, Family Adventure, Leprotto Express si Tornado.Pretul biletului variaza intre 21 si 30 de euro








Enhanced by Zemanta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget