marți, 10 ianuarie 2012

Complex Turistic Pastravaria Albota

Complexul Turistic ALBOTA este situat sub muntii Fagaras, la 55 km de Sibiu pe DN1 Sibiu-Brasov, imediat ce ai trecut de satul Arpasu de Sus. 
Dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV-satelit, telefon, incalzire centrala si majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Caldarea Arpaselului si spre varfurile Albota si Buteanu (2507 m).
In restaurant sau pe terasa pensiunii poti degusta mancaruri traditionale locale.  Poti pescui singur pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat. 
Pensiunea dispune de 3 sali de conferinte  in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati. 
Seara oferim la cerere foc de tabara sau seara folclorica cu formatie de muzicanti. Amatorii de mişcare se pot plimba cu ATV-uri, calare, in trasura sau cu bicicletele descoperind frumusetea campiei si a muntilor Fagaras. 
Poti juca un meci de tenis de masa sau poti porni in drumetii prin Rezervatie pe trasee marcate. Sala de fitness, sauna, minipiscina si jacuzzi te asteapta pentru destindere si refacerea tonusului. 

Contact
Pentru rezervări, detalii sau alte informaţii ne puteţi contacta la: 
Complex Turistic • Păstrăvăria AlbotaArpaşu de Sus 505
557016 - Sibiu

Mobil:             +40 743-321.015      
Fax: +40 374-202.156 
office@albota.sobis.ro www.albota.sobis.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget