sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Revelion special la Ocna Sibiului




Localitate:Ocna Sibiului
Judet/Zona:Sibiu
Adresa:Str. Bailor nr.26
E-mail:infoocnasibstrand@sibiu.astral.ro
Web:http://www.ocnasibstrand.ro
 
Telefon:0269/541473
Fax:+40-0269/212119
Contact:Tolciu Emil

Descriere spatiu



Complexul Balnear va pune la dispozitie un hotel cu 51 locuri de cazare, o sala de sedinta si parcare pazita precum si un restaurant de 180 de locuri.
O alta modalitate de cazare in cadrul complexului este Capingul, ce ofera 60 de locuri de cazare.

Facilitati

Cazare in camere cu baie proprie
Acces bucatarie : nu
Acces sufragerie/living : da
Perioada valabilitate oferta :
Data inceput: 29 dec 2011    Data sfarsit: 02 ian 2012
Tip oferta: revelion

Tarife

TipPretDurata
Pret per loc (1 persoana)300 Eursejur 4 nopti
Preturi valabile toata saptamana
Pretul include
Servicii cazare + pensiune completa
Masa festiva de Revelion si Cina festiva de 1 Ianuarie
Alte informatii
Detalii oferta: REVELION 2012: ACCES LA PISCINA CU APA SARATA, SAUNA, JACUZZI
----------------------------------
29.12.2011 Primirea OASPETILOR
Cazare
19,30 Cina – Gordon bleu cu piure de cartofi
- Salata de muraturi
- Tuica, vin, bere, apa
- Cremsnit
30.12.2011
8,00-10,00 Mic dejun
Program liber (PISCINA cu apa SARATA, SAUNA, JACUZZI )
14,00 Pranz - Masa campeneasca - preparate traditionale de porc
Pomana porcului
- Carne de porc la ceaun si la gratar
- Pastrama de miel si curcan
- Mamaliguta cu branza
- Ciorba de porc
- Tuica si vin fiert,apa,bere
- Mere coapte
20,00 Cina - Cascaval pane
- Piept de pui la gratar si cartofi sote
- Salata
- Tuica, vin, apa, cafea, bere
- Inghetata

31.12.2011
8,00-10,00 Mic dejun
Program liber (PISCINA cu apa SARATA, SAUNA, JACUZZI )
13,00 Pranz
- Ciorba de vacuta
- Gulas de vita
- Placinta cu mere
- Tuica, vin, apa, cafea, bere
21,00 Masa FESTIVA de REVELION
APERITIV
- Rulada de cascaval cu sunca
- Medalion de cascaval cu struguri
- Trandafir de salam Sibiu
- Piept de rata afumat
- SacuTartar de somon pe castravete
- Rulada de porc si pui
- Evantai de prosciutto cu pepene galben
- Medalion de cascaval cu struguri
- Muschi file
- Nufar de rosii si castraveti
- Masline gigant
PESTE
Rondele de somon cu sos lemon butter si brocoli
FEL PRINCIPAL
- Duet din vita si porc in mantie de costita afumata, cartofi gratinati, ciuperci de padure si sos de piper verde
- Tornedo de porc Hawaian cu orez basmatic si salata
TORT DIPLOMAT
VIN ALB
TUICA
APA MINERALA
SUC
SAMPANIE

01.01.2012
11,00 Gustare - Branzeturi asortate si fructe
Program liber (PISCINA cu apa SARATA, SAUNA, JACUZZI )
18,30 Cina FESTIVA de An Nou
APERITIV-
- Carnati, Jumari, Toba, Caltabos, Telemea,
- Piftie de porc si curcan
- Salata de vinete, Salata de beuf, Branza
CIORBA de BURTA si de PERISOARE
SARMALE, PIEPT DE PORC RULAT (LA CUPTOR)
COZONAC
TUICA, VIN, BERE, APA MINERALA, CAFEA
02.01.2011
8,00 - 10,00 Mic dejun
Plecarea OASPETILOR
-------------------------------
Tarif sejur 300 EURO/pers, in camera cu 2 paturi
- Relatii la tel 0748-163104, 0758-053090 sau 0269-541473
PENTRU REZERVARI FERME 50% PLATA IN AVANS !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget