sâmbătă, 26 noiembrie 2011

OFERTE de CRACIUN in Maramures

Variantele de sejur pot fi cuprinse în intervalul 23-29.12.2011, dată limită pentru check out

Preţul Pachetului Crăciun 2011 Pensiune 2*
Tip Sejur : Demipensiune (mic dejun+ cina)
  • 5 zile, 4 nopti – 600 480 ron/persoană
  • 6 zile, 5 nopti – 700 600 ron/ persoană
Tip Sejur : Pensiune Completa (mic dejun+ pranz + cina)
  • 5 zile, 4 nopti – 640 560 ron/persoană
  • 6 zile, 5 nopti – 830 700 ron/ persoană
Program Crăciun
23 decembrie (Ajunul Ajunului)
Sosirea invitaţilor e un bun prilej de a începe, la versurile colindelor Împodobitul Bradului de Crăciun, sub vegherea Omului de Zăpadă, ce aşteaptă şi el să se bucure de aceste Sărbători Tradiţionale.
Un ceai cald şi un pahar de horincă vor încălzi oaspeţii sosiţi de pe drum, iar o cina cu mâncare tradiţională le va reda forţele, ajutându-i să se pregătească de începerea Sărbătorilor, fiindcă de Craciun, aici în Maramureş 3 zile si 3 nopti se colindă în sat ca în poveşti!
24 decembrie
Vom începe ziua înfruptându-ne dintr-un mic dejun cu produse tradiţionale. Numai după ce te-ai săturat te poţi ridica de la masă, să-ţi începi prima zi în Ţara Maramureşului, vizitându-i frumuseţile povestite.
E alegerea ta asupra excursiilor pe care vrei să le faci, în această primă zi, stându-vă la dispoziţie cu sfaturi pentru locuri ce merită vizitate.
În prima parte a serii pensiunea este colindată de grupuri de coconi şi de cocoane, ce vestesc Marea Taină a Naşterii Mântuitorului.
Înspre seară, musai vom participa la Sfintele Litii, slujba specială de Crăciun, la Biserica, după care ne vom întoarce să petrecem, în jurul Bradului de Crăciun, luândCina festivă de Crăciun.
Pe fundalul Colidelor din Maramures vom servi preparate cu specific local, care ne vor incanta simturile. Si asta, pentru ca o invatatura de viata de pe Sfantul Munte Athos spune , ca “la masa trebuie sa iti hranesti si trupul , dar si sufletul …“.
25 decembrie
E Ziua Naşterii lui Hristos şi Maramureşul sărbătoreşte!Este o zi plină de bucurie şi de speranţă pentru întreaga omenire!
Vom lua micul dejun pentru a fi pregătiţi de o zi plină de amintiri. Vom participa dimineaţa, de voie, la Slujba de Biserica.
Excursiile culturale sau de recreere din această zi vor întregi, după bunul plac al fiecăruia, tabloul acestei zile speciale.
Cina de seară ne va pregăti pentru o nouă colindă, aşteptând să fim colindaţi de colindătorii din sat.
26 decembrie
A trecut abia prima zi de sărbătoare şi vom începe o alta, pregătindu-ne forţele cu unmic dejun maramureşan.
Vom pleca apoi să cunoaştem la picior Maramureşul, de frumuseţea căruia au auzit, peste mări şi ţări alte popoare, precum japonezii şi care au rămas impresionaţi de cultura lui.
Seara vom servi cina, depănându-ne amintirile de peste zi la un pahar de horincă.
27 decembrie
Regalul tradiţional în Maramureş nu se poate încheia fără să participăm în persoană, la Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă din Sighetu Marmaţiei.
Ne vom trezi cu multe amintiri, vom lua micul dejun şi apoi vom merge în Sighet să vedem acest festival special, la care participă atât maramureşenii noştrii cât şi cei din Maramureşul ucrainian, importantă zonă de folclor, de trăire şi de simţire românească!
Cina ne va reda energia consumată în timpul acestei zile.
28 decembrie
Ne vom pregăti de drum, mâncând ca la mama acasă, apoi ne vom lua rămas bun şi vom pleca cu gândul reîntoarcerii, când ni se va face dor, de un Crăciun Tradiţional!
Vom încheia aici excursia noastră de suflet în Maramureş, având amintiri pentru toţi şi poveşti de spus la gura sobii!
Detalii si contact:
Craciun Gheorghe
0727689884 / 0757911071
craciun_invest@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget