marți, 30 august 2011

Cazare Pensiunea Alpin Paltinis




 18 de camere si apartamente comfortabile dotate cu grup sanitar, apa calda si rece, curent electric dar si lumina naturala.
Modernitatea pensiunii se reflecta in dotarile standard ale camerelor(tv color cu antena proprie de satelit, frigider-doar in apartamente, masute etc. ) iar odihna e garantatata de paturile moi cu asternuturi curate. La nevoie (seri racoroase de vara) exista pentru fiecare pat o patura suplimentara. Dar putin probabil ca in camera sa stati foarte mult timp.
Din iaz va fac cu ochiul agerii pastravi pe care va invitam sa-i "pacaliti" cu ajutorul momelilor mestesugite. . . Avem undite dotate cu toate accesoriile. Aveti rabdare? Atunci poftiti la pescuit!
Facilitati cazare: fax, transport auto, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, parcare, gradina/curte, piscina, jacuzzi, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV
                                                              CONTACT
                                                                                                                                                   0746 285 221, 0269 557 337, 0269 222 917
( Ioan Gavrila )

Fax: 0269 222 917



www.pensiuneaalpin.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget